Bestellen/verzenden


MariaNails zal dagelijks van maandag tot en met vrijdag de bestellingen versturen. Wanneer de betaling (iDEAL) voor 12.00 binnen is, zal het pakket altijd dezelfde dag worden verzonden. Normaal gesproken bezorgt PostNL de volgende werkdag je bestelling.
De bezorgkosten zijn standaard 6,75, dus een basispakket tot en met 10 kg. 

Wanneer je denkt dat je bestelling makkelijk door de brievenbus kan, kies dan voor brievenbuspost (maximaal 3,2 cm dik) . Voor veel nailart producten en gelpolishes is dit vaak wel mogelijk, maar bij deze verzendmethode is er geen track en trace mogelijk en is het verzenden volledig op eigen risico! Vraag bij twijfel even per mail aan of je gewenste producten in de brievenbus kunnen.
 
Voor waardevolle bestellingen kun je beter kiezen voor een Zeker pakket van 10,- (binnen Nederland). Hierbij is de verzending verzekerd, in alle andere gevallen (zoekraken, beschadiging e.d.) is het risico 100% voor de koper!

Er gebeurt zeer zelden iets met de polishes tijdens vervoer met brievenbuspost, maar als er iets misgaat zit al gauw je hele bestelling eronder. MariaNails is hier niet voor verantwoordelijk, wees je hiervan bewust bij het kiezen van deze optie. Pakketservice is maar 3,25 meer, maar hierbij worden gelpolishes in schuim verzonden en kun je je bestelling volgen met de track en trace code.
Wanneer er een verkeerde keuze is gemaakt bij het kiezen van een verzendmethode (zoals Basispakket bij verzenden naar een buitenlands adres) zal MariaNails contact met je opnemen en zal eventueel moeten worden bijbetaald voor je bestelling wordt verzonden. 

Betalen per handmatige overboeking is gratis, betalen per iDEAL kost 0,75. Het voordeel van iDEAL is dat het direct zichtbaar is en de bestelling dus ook meteen wordt verzonden, bij interbancaire overboekingen kan hier soms een dag tussen zitten.